danza1

 

**Fins nova ordre queden suspeses totes les activitats extraescolars

EXTRAESCOLARES 19-20 INFO   

 

ilovepdf_pages-to-jpg

 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ORGANITZADES I SUBVENCIONADES PER L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Preu: 3 € / mes. Assegurança anual: 4,5 €.

Dansa moderna:  Els alumnes s’inicien en la dansa prenint consciència del cos, la utilització de l’espai, el sentit del ritme i el desenvolupament de la seva imaginació.

danza1

 

 Aquesta activitat es presenta com un esport, joc, estímul que desenvolupa diferents capacitats i que afavoreix la capacitat d’autonomia, el procés creatiu, la socialització i l’autoestima.

Ajedrez1

Preu: 3 € / mes. Assegurança anual: 5 €.

 Es treballa la motricitat general, adquirir patrons bàsics, desenvolupar les capacitats perceptiu-motrius. Potenciar la biteralitat i la independència dels diferents segments corporals i desenvolupar l’equilibri (estàtic, dinàmic).

ninos_jugando

 

Els alumnes s’iniciaran en el atletisme amb l’objectiu d’aplicar, en diferents condicions de treball, les habilitats bàsiques com a base de les habilitats específiques de l’atletisme.

atletismo

 

Bàsquet: Dimarts i dijous  de 16 a 17h. L’activitat es presenta com un esport base, amb continguts lúdics, jocs aplicables a la iniciativa esportiva i utilització d’elements bàsics propis del bàsquet, coneixement i progressió adequada de l’activitat.

1600x1200-basketball

 

EN EL CAS DE REALITZAR MÉS D’UNA ACTIVITAT, ES PAGARÀ UNA ÚNICA ASSEGURANÇA.