Després d’haver ajornat una setmana la festa de Sant Antoni per motius climatològics, vàrem poder celebrar una de les festes més esperades. Durant el dia, entre tots i totes vàrem anar preparant el fogueró que després els dimonis encendrien posteriorment. Aquests dimonis, els Enfocats de Son Sardina, ens feren un taller increïble on mostraren les vestes, màscares, utensilis que s’empren durant els correfocs i també ens donaren a conèixer més informació sobre ells i la festa.

Durant el dia, els i les alumnes, també acabaren de fer les seves banyes i caretes per posteriorment dur-les posades a l’encesa del fogueró. En aquesta part de la festa, el curs de 5è i de 6è d’Educació Primària feren una petita batucada. Posteriorment, els cursos d’Educació Infantil cantaren una cançó als dimonis.

Un cop encès el fogueró, va començar la torrada amb les famílies.

Teniu les fotografies i els vídeos al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1PLU068-2cADiQQOBuT7R1TD99M0Yobd7?usp=share_link

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *